Lista de 124 Congresistas que respaldan HR2000; al 11 de septiembre, 2013

Terminó el receso Congresional.
Cuatro Congresistas mas se unen al HR 2000 como co-autores, incluyendo al puertorriqueño republicano Raul Labrador.
Volvenos a la carga.

We added four cosponsors today. We are up to 123, 124 including Mr. Pierluisi. They are:

· Raul Labrador (R-ID). He is the 12th Republican cosponsor.

· Steven Horsford (D-NV), a member of the Natural Resources Committee. 75% of the Democrats on the Committee are cosponsors.

· Judy Chu (D-CA), the chairman of the Congressional Asian Pacific American Caucus (CAPAC)

· Maxine Waters (D-CA), a senior member of Congress.

Current Co-Sponsors (123): Steny Hoyer (D-MD), Don Young (R-AK), José Serrano (D-NY), Timothy Bishop (D-NY), Earl Blumenauer (D-OR), Madeleine Bordallo (D-GU), Bob Brady (D-PA), Corrine Brown (D-FL), G.K. Butterfield (D-NC), Lois Capps (D-CA), Michael Capuano (D-MA), Tony Cardenas (D-CA), John Carney (D-DE), Andre Carson (D-IN), Kathy Castor (D-FL), Joaquin Castro (D-TX), Judy Chu (D-CA), David Cicilline (D-RI), Yvette Clarke (D-NY), James Clyburn (D-SC), Tom Cole (R-OK), Gerald Connolly (D-VA), John Conyers (D-MI), Jim Costa (D-CA), Joseph Crowley (D-NY), Henry Cuellar (D-TX), Elijah Cummings (D-MD), Susan Davis (D-CA), Diana DeGette (D-CO), John Delaney (D-MD), Rosa DeLauro (D-CT), Ted Deutch (D-FL), Mario Diaz-Balart (R-FL), Lloyd Doggett (D-TX), Keith Ellison (D-MN), Eliot Engel (D-NY), Anna Eshoo (D-CA), Eni Faleomavaega (D-AS), Sam Farr (D-CA), Chaka Fattah (D-PA), Lois Frankel (D-FL), Marcia Fudge (D-OH), Tulsi Gabbard (D-HI), Pete Gallego (D-TX), Joe Garcia (D-FL), Alan Grayson (D-FL), Gene Green (D-TX), Raúl Grijalva (D-AZ), Janice Hahn (D-CA), Andy Harris (R-MD), Alcee Hastings (D-FL), Brian Higgins (D-NY), Steven Horsford (D-NV), Jared Huffman (D-CA), Steve Israel (D-NY), Darrell Issa (R-CA), Sheila Jackson-Lee (D-TX), Hakeem Jeffries (D-NY), Eddie Bernice Johnson (D-TX), Hank Johnson (D-GA), Marcy Kaptur (D-OH), Ron Kind (D-WI), Peter King (R-NY), Ann Kirkpatrick (D-AZ), Raul Labrador (R-ID), Jim Langevin (D-RI), Rick Larsen (D-Wa), John Larson (D-CT), Barbara Lee (D-CA), John Lewis (D-GA), Alan Lowenthal (D-CA), Tom Marino (R-PA), Jim McDermott (D-WA), Jim McGovern (D-MA), Jerry McNerney (D-CA), Gregory Meeks (D-NY), John Mica (R-FL), George Miller (D-CA), James Moran (D-VA), Patrick Murphy (D-FL), Jerrold Nadler (D-NY), Grace Napolitano (D-CA), Gloria Negrete McLeod (D-CA), Eleanor Holmes Norton (D-DC), Bill Owens (D-NY), Bill Pascrell (D-NJ), Ed Pastor (D-AZ), Donald Payne (D-NJ), Ed Perlmutter (D-CO), Gary Peters (D-MI), Chellie Pingree (D-ME), Jared Polis (D-CO), David Price (D-NC), Mike Quigley (D-IL), Nick Rahall (D-WV), Charles Rangel (D-NY), Reid Ribble (R-WI), Ileana Ros-Lehtinen (R-FL), Raul Ruiz (D-CA), C.A. Dutch Ruppersberger (D-MD), Gregorio Kilili Camacho Sablan (D-CNMI), Adam Schiff (D-CA), Aaron Schock (R-IL), Allyson Schwartz (D-PA), Bobby Scott (D-VA), Carol Shea-Porter (D-NH), Albio Sires (D-NJ), Jackie Speier (D-CA), Bennie Thompson (D-MS), Mike Thompson (D-CA), John Tierney (D-MA), Niki Tsongas (D-MA), Paul Tonko (D-NY), Chris Van Hollen (D-MD), Juan Vargas (D-CA), Filemon Vela (D-TX), Tim Walz (D-MN), Debbie Wasserman Schultz (D-FL), Maxine Waters (D-CA), Henry Waxman (D-CA), Peter Welch (D-VT), Frederica Wilson (D-FL).

John A. Laufer

Legislative Director

Comments are closed.